Aanbod
Stadsherstel zoekt nieuwe commissaris
8 feb 2021

Stadsherstel zoekt nieuwe commissaris

Binnen de Raad van Commissarissen van Stadsherstel Den Haag en Omgeving is een vacature vrij gekomen voor een commissaris die benoemd zal worden door de gemeente Den Haag. Kenmerken en eigenschappen van de ideale kandidaat zijn onder meer: bestuurlijke ervaring, kennis van de Haagse regio, gericht op samenwerking, besluitvaardig en kennis van en ervaring met de gemeentelijke organisatie en met politiek-bestuurlijke processen. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouw. Commissarissen bij Stadsherstel ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Stadsherstel Den Haag e.o. is in 1977 opgericht om op professionele wijze, en door het uitgeven van (certificaten van) aandelen, verwaarloosde monumentale panden in de regio Haaglanden te verwerven, te restaureren en te beheren. De portefeuille bestaat momenteel uit ruim 40 complexen met ca. 240 verhuureenheden, onder te verdelen in woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. Met elk nieuw project komt Stadsherstel een stap dichterbij zijn doelstelling om het gebouwde Haagse erfgoed te behouden voor toekomstige generaties en te bouwen aan Haags karakter.

Heeft u affiniteit met het gebouwde erfgoed en met maatschappelijk ondernemen? En kunt u zich vinden in bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij u graag uit om te solliciteren op deze vacature. De uitgebreide profielschets met informatie inzake de functie, de procedure en Stadsherstel Den Haag e.o. kunt u opvragen door een e-mail te sturen naar info@stadshersteldenhaag.nl.