Aanbod
HUUR INFORMATIE

Huren bij Stadsherstel
Den Haag

Stadsherstel Den Haag verhuurt woningen in verschillende monumentale panden. De huur is exclusief gas, water en elektra en een maandelijks vast bedrag aan servicekosten. De hoogte van de servicekosten verschilt per woning. Let op: voor al onze woningen geldt een inkomenseis van 4 maal de kale huur of een garantstelling (in overleg). Er dient sprake te zijn van een duurzaam gemeenschappelijk huishouden of een eenpersoons huishouden. Meer informatie daarover vindt u hier.

Inschrijfprocedure voor woonruimte

Vanwege de grote interesse in onze woningen werken we met een wachtlijst. We kunnen helaas niet aangeven hoe lang de wachttijd is omdat dit van meerdere factoren afhankelijk is. Bent u al aangemeld bij Woonnet Haaglanden en heeft u interesse in een huurwoning van Stadsherstel? Dan moet u zich apart bij ons aanmelden als woningzoekende.

Hoe werkt het?

  • Inschrijving geldt alleen voor woonruimte, niet voor bedrijfsruimte, en kost € 30,- per kalenderjaar. U verlengt de inschrijving door jaarlijks in december de inschrijvingskosten aan Stadsherstel over te maken. U ontvangt hiervoor een herinneringsmail.
  • Als u bent ingeschreven en er komt woonruimte vrij, ontvangt u per e-mail een link naar de woning op onze website en een uitnodiging voor een bezichtiging. Op de website vindt u het adres, de huurprijs, het aantal kamers en het woonoppervlak.
  • U meldt zich aan voor de bezichtiging en laat hierna weten of u de woning wilt huren.
  • We wijzen de woning toe op basis van inschrijfduur: de langst ingeschrevene heeft het eerste recht om de woning te accepteren.

Al ons woningaanbod wordt direct op de website geplaatst en onze wachtlijst wordt op de hoogte gesteld bij elk nieuw woningaanbod. De wachtlijst heeft voorrang bij de verhuur. Staat u niet op de wachtlijst? Schrijf u dan snel in.

Er is ook een wachtlijst voor bedrijfsruimtes. Als u interesse heeft in een bedrijfsruimte, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@stadshersteldenhaag.nl.

Met onderstaand formulier meldt u zich aan voor de wachtlijst woonruimtes. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met informatie over hoe de jaarlijkse inschrijfkosten van € 30,- voldaan kunnen worden. Zodra u betaald heeft, staat u ingeschreven.

Inschrijven voor de wachtlijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.