Aanbod
Tweede de Riemerstraat 105G
Woningaanbod

Tweede de Riemerstraat 105G

KENMERKEN

Beschikbaar: per direct
Huur: €1.200,- per maand excl. g/w/l
Servicekosten: €20,- per maand
Oppervlakte: 80 m2.
Aantal kamers: 2
Huisvestingsvergunning: Ja
Energielabel: B

BESCHRIJVING PAND

Verscholen achter een poort tussen de andere huizen in de 2e De Riemerstraat vind je een hofje bestaande uit zeven huisjes. De woningen zijn van oorsprong tuinderswoningen voor de tuinders die tot 1850 in de buurt van het hofje groenten verbouwden en bloemen teelden. Een rijtje van de woningen is blijven staan en tijdens de stadsvernieuwing omsloten door woningen waardoor het hofje ontstond.

INDELING

De entree bevindt zich op de begane grond waarachter een trap direct naar de hal op de eerste verdieping gaat. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken (ca. 50m2). Ook is er vanuit de hal toegang tot een tweede hal en vanuit daar is er toegang tot de badkamer (ca. 6m2) met bad en de slaapkamer (ca. 12m2).

OMGEVING

De 2e de Riemerstraat is gelegen in de wijk Zeeheldenkwartier in het centrum van Den Haag. In de omgeving bevindt zich de bruisende oude binnenstad. Op tien minuten loopafstand vind je de Grote Markt met verschillende horecagelegenheden. De Grote Markt is tevens het begin van het winkelgebied. Op minder dan vijf minuten lopen bevindt zich de Paleistuin en met nog geen kwartiertje lopen sta je midden in het bos.