Aanbod
Prinsegracht 293
Woningaanbod

Prinsegracht 293

KENMERKEN

 Beschikbaar: per direct
Oppervlakte: ca 65 m2
Huur: € 1.300,- excl. g/w/l per maand
Servicekosten: € 50,- per maand
Aantal kamers: 2
Huisvestingsvergunning: ja
Energielabel: A

BESCHRIJVING PAND

Dit appartement is onderdeel van een stadsbeeldbepalend pand dat dateert uit het begin van de 19e eeuw. In 1992 begon Stadsherstel met de restauratie van Prinsegracht 271-297. Deze huizen werden ook wel de koeiepanden genoemd, omdat hier ooit een lederhandel gevestigd was waar een opgezette koe in de etalage stond. Stadsherstel heeft de panden hersteld en aan de achterzijde houten balkons laten plaatsen.

INDELING

Entree in de centraal gelegen hal met toegang tot de woonkamer met open keuken (ca. 26m2), de slaapkamer (ca. 14m2), de badkamer, het toilet en een vaste kast. Het balkon aan de achterzijde van het pand, welke gelegen is op de avondzon, is te bereiken via de slaapkamer. Daarnaast is er in het gemeenschappelijke gedeelte in het souterrain een eigen berging (ca. 5m2). 

OMGEVING

Dit pand staat vlakbij het centrum van Den Haag, aan het einde van de Prinsegracht. Binnen een heel kort fietstochtje van hooguit een minuut ben je in het centrum.

VOORZIENINGEN

Vanaf de Prinsegracht fiets je binnen 10 minuten naar Den Haag Centraal. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich in dezelfde straat op een paar minuten loopafstand. De eerste de beste tramhalte staat vlakbij het pand in dezelfde straat. En met de auto ben je binnen een klein kwartiertje op de A12.