Aanbod
Oude Molstraat 32C
Woningaanbod

Oude Molstraat 32C

KENMERKEN

 Beschikbaar: 1 april 2023
Oppervlakte: 119 m2
Huur: €1.700,- excl g/w/l per maand
Servicekosten: €35,- per maand
Aantal kamers: 3
Huisvestingsvergunning: nee

BESCHRIJVING PAND

Dit pand aan de Oude Molstraat heeft vanwege de samenhang tussen het exterieur en interieur een architectuurhistorische waarde. Op de begane grond en in de voormalige wijnkelder van het pand is een dansschool gehuisvest met daarboven drie wooneenheden met 32-C op de tweede etage. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een royale binnentuin met ateliers.

INDELING

Via de gezamenlijke beneden ruimte en het trappenhuis komt men bij de entree op de tweede verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot een van de slaapkamers (ca. 20m2), de woonkamer (ca. 45m2), de keuken (ca. 15m2), het toilet en de badkamer (ca. 6m2) voorzien van ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De tweede slaapkamer (ca. 18m2) is zowel via de woonkamer als via de grootste slaapkamer te bereiken.

OMGEVING

De Oude Molstraat is gelegen in het centrum van Den Haag. In de directe omgeving bevindt zich de bruisende oude binnenstad. Binnen slechts 5 minuten bent u op de Grote Markt met verschillende horeca gelegenheden en het winkelgebied. Ook zijn er in de buurt drie parken te vinden: het Kortenbos, de Paleistuin en het Oranjeplein met sportveld en speeltuin.

VOORZIENINGEN

Alle benodigde voorzieningen zijn vlakbij aanwezig. Zo ligt de dichtstbijzijnde bus/tramhalte slechts op 300 m afstand, binnen 200 m bent u bij een supermarkt. Het Centraal Station is gesitueerd op maar 1,2 km afstand. En binnen 7 minuten bent u vanaf de Oude Molstraat op de A12.