Aanbod
Oude Molstraat 24A
Woningaanbod

Oude Molstraat 24A

Beschikbaar: per direct
Huur: €1.100,- per maand excl. g/w/l
Servicekosten: €30,- per maand
Oppervlakte: 50 m2.
Energielabel: D
Huisvestingsvergunning: ja

BESCHRIJVING PAND

De Oude Molstraat 24A dateert uit de 16e eeuw. Het pand heeft een bakstenen gevel met een kroonlijst uit de 18e eeuw. De winkelpui op de begane grond stamt uit de 19e eeuw.

INDELING

Het appartement bevind zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de gezamenlijke hal en het trappenhuis. Bij binnenkomst komt men binnen in de woonkamer met open keuken. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de tweede verdieping. Boven is de overloop die toegang biedt tot de slaapkamer en badkamer. De slaapkamer biedt ook toegang tot de vide voor extra opbergruimte.

OMGEVING

De Oude Molstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, vlakbij de bruisende oude binnenstad. Binnen slechts 5 minuten ligt de Grote Markt met verschillende horeca gelegenheden en het Haagse winkelgebied. In de buurt zijn drie parken te vinden: het Kortenbos, de Paleistuin en het Oranjeplein met sportveld en speeltuin.

VOORZIENINGEN

Alle benodigde voorzieningen zijn vlakbij aanwezig. Zo ligt de dichtstbijzijnde bus/tramhalte slechts op 300 m afstand, binnen 200 m is een supermarkt. Het Centraal Station is gesitueerd op maar 1,2 km afstand. En binnen 7 minuten bent u vanaf de Oude Molstraat op de A12.