Aanbod
Oude Molstraat 24A
Woningaanbod

Oude Molstraat 24A

BESCHRIJVING PAND

De Oude Molstraat 24A dateert uit de 16e eeuw. Het pand heeft een bakstenen gevel met een kroonlijst uit de 18e eeuw. De winkelpui op de begane grond stamt uit de 19e eeuw.

INDELING

Via de gezamenlijke hal en het trappenhuis komt men bij de entree op de eerste verdieping. Bij binnenkomst komt men binnen in de woonkamer met open keuken. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de tweede verdieping. Boven komt men uit op de overloop die toegang biedt tot de slaapkamer en badkamer.

OMGEVING

De Oude Molstraat is gelegen in het centrum van Den Haag, vlakbij de bruisende oude binnenstad. Binnen slechts 5 minuten bent u op de Grote Markt met verschillende horeca gelegenheden en het Haagse winkelgebied. In de buurt zijn drie parken te vinden: het Kortenbos, de Paleistuin en het Oranjeplein met sportveld en speeltuin.

VOORZIENINGEN

Alle benodigde voorzieningen zijn vlakbij aanwezig. Zo ligt de dichtstbijzijnde bus/tramhalte slechts op 300 m afstand, binnen 200 m bent u bij een supermarkt. Het Centraal Station is gesitueerd op maar 1,2 km afstand. En binnen 7 minuten bent u vanaf de Oude Molstraat op de A12.

Prijs: € 950,- excl.
Servicekosten: € 30,-
Beschikbaar per: 1 november 2021
Huurtermijn: minimaal 1 jaar
Waarborg: 1x maandhuur
Bouwjaar: Oorspronkelijke bouw 16e eeuw
Restauratie jaar: 1982
Gebruiksoppervlakte: 50 m2
Inhoud: -
Aantal kamers: 2 (woonkamer met open keuken, slaapkamer)
Buitenruimte: geen
Berging: 15 m2 zolderberging
Aantal woonlagen: 2
Etage woningentree: Begane grond
Monumentale status: Rijksmonument
Energielabel: -
Bijzonderheden: -