Aanbod
Molenstraat 3A
Woningaanbod

Molenstraat 3A

KENMERKEN

Beschikbaar: per 1 november 2023
Oppervlakte: ca 90 m2
Huur: € 1.600,-
Voorschot: € 150,- voor Gas, water, licht per maand
Aantal kamers: 3

Het pand

In het gezellige Hofkwartier nabij Paleis Noordeinde kunt u deze monumentale uiterst sfeervolle woning huren. Deze volledig gemoderniseerde woning kunt u in overleg zowel (deels) gemeubileerd als ongemeubileerd huren. De ligging is ideaal voor een alleenstaande of een stel die alle voorzieningen van de binnenstad in de nabijheid willen hebben.

De voordeur van de woning is op de begane grond, daar is een klein portaal met de meterkast, daarachter bevindt zich de eigen voordeur van het appartement. Via de trap naar boven komt u in de woonkamer met mooie visgraat parketvloer (circa 29 m2).
Op de verdieping daarboven ligt de eetkamer met open keuken, voorzien van hete luchtoven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en kooktoestel met afzuigkap. Er is hier tevens een aparte ruimte met een toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.
Op de bovenste verdieping bevinden zich een slaapkamer en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

De aanwezige meubels, wasmachine en droger zijn beschikbaar voor gebruik door huurder. De woning is voorzien van parketvloeren.

De omgeving

De Molenstraat vormde vroeger de grens tussen Den Haag en het duingebied. De Molenstraat behoort samen met de Oude Molstraat en de Juffrouw Idastraat tot de oudste straten van den Haag. De oude stadspoort De Koningspoort geeft toegang tot enkele huizen en een hek naar de tuinen van Paleis Noordeinde. De Molenstraat is een gezellige straat met kleine winkels, cafés, lunchrooms en restaurants.