Aanbod
Beeklaan 341A
Woningaanbod

Beeklaan 341A

Beschikbaar: per 1 oktober 2023
Oppervlakte: ca. 85 m2
Huur: €1.500,-
Servicekosten: € 50,-
Aantal kamers: 3
Entree: tweede verdieping
Energielabel: C

Het pand

Dit pand staat op de hoek van de Beeklaan en de Copernicusstraat. In 2011 is het complex grondig verbouwd en zijn er drie appartementen in gerealiseerd. Het appartement op de begane grond is een voormalige winkelruimte. De wijk is aangelegd rond de vorige eeuwwisseling (1900). In deze periode was de zogenaamde overgangsarchitectuur in zwang. Een bouwstijl die aansluiting vindt bij de Art-Decoratief en de Jugendstil. Kenmerkend is het gebruik van decoratief baksteen, waaronder de zogenaamde spekbanden en de versierde dakgoten met een overstek.

De indeling

Vanuit de entree in de hal op de eerste verdieping is er, via de trap naar de tweede verdieping, toegang tot de overloop (ca. 3m2) met daaraan gelegen twee slaapkamers (ca. 6m2 en 15m2), waarvan de grote slaapkamer beschikt over een leuk balkon op de hoek van de straat. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer (ca. 4m2) met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vanuit de overloop is ook de binnentrap naar de kapverdieping bereikbaar. De kapverdieping heeft een open plattegrond (loft) met mooie originele kapspanten in het zicht. Aan deze woonruimte grenst een toilet met voorruimte. Achter in de woonkamer (ca 50m2) is de open keuken gelegen, met inbouwoven en kookplaat. Hier tevens een tweede balkon met uitzicht over de tuinen.

De Omgeving

De Beeklaan is gelegen in een erg gewilde buurt, namelijk het Valkenboskwartier / het Regentessekwartier. Dit is een buurt met veel leuke winkels, horecagelegenheden en groen. Ook zijn er veel leuke buurtinitiatieven zoals Emma’s Hof, een stadstuin voor en door buurtbewoners. Tevens heeft de straat een ideale ligging met aan de ene kant het stadscentrum en aan de andere kant het strand.