Aanbod
Café Brasserie Nationaal opent haar deuren!
12 mrt 2024

Stadsherstel Den Haag feliciteert Café Brasserie Nationaal met de officiële opening!

Afgelopen vrijdag opende Café Brasserie Nationaal, gevestigd in ons historische pand aan de Prinsegracht 2, officieel haar deuren. Deze nieuwe culinaire bestemming belooft niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een reis door de tijd, waarbij de charme van het verleden wordt gecombineerd met hedendaagse elegantie in ons prachtige gerenoveerde 17e-eeuws rijksmonument.

Achter de schermen hebben vele partijen zich ingespannen om het rijksmonument uit 1641 te herstellen tot zijn vroegere glorie. Met aandacht voor detail zijn historische elementen zorgvuldig gerestaureerd en in ere hersteld. Van het betoverende cassetteplafond uit de 17e eeuw tot de gietijzeren kolom, elk aspect van Brasserie Nationaal ademt de rijke geschiedenis van dit pand.

Directeur Lilian Kusters van Stadsherstel Den Haag deelt haar enthousiasme: “Het was een voorrecht om dit monument samen met alle betrokkenen te herstellen en nieuw leven in te blazen. De authenticiteit van het pand is hiermee behouden gebleven en wij zijn trots op het resultaat.

De opening van Brasserie Nationaal werd gevierd met de officiële inhuldiging door burgemeester Jan van Zanen.

Wij raden iedereen aan om het zelf te ervaren! Meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren van een tafel vindt u hier.