Aanbod
18 sep 2020

Vertrek directeur Stadsherstel Den Haag

Na bijna tien jaar voor Stadsherstel als directeur te hebben gewerkt, gaat Bernard Ferf Jentink onze organisatie verlaten. In 2007 startte Bernard als projectmanager bij de organisatie. In die functie heeft hij verschillende projecten begeleid en tot een mooi resultaat gebracht. Hierbij kunt u denken aan de stadsmanege aan de Kazernestraat, de drie panden aan de Korte Beestenmarkt (met een deel nieuwbouw), de bakkerij aan de Herengracht en de statige panden aan het Sweelinckplein.

Als directeur heeft Bernard ook mooie objecten aangekocht voor Stadsherstel. Zo kunnen we hem danken voor de aankoop van Kasteel Duinstraat, zowel de linker- als de rechtervleugel, de voormalige Augustinusschool aan de Teniersstraat en de dit jaar opgeleverde Kantoorvilla en Koelhuis aan de Zwetstraat, behorende bij het complex van De Drie Hoefijzers.
Daarnaast is het team van Stadsherstel onder Bernard gegroeid tot de huidige omvang. Met het groeien van de portefeuille groeide het team mee, met als laatste toevoeging de functie van Manager Planmatig Onderhoud.

Na ruim 13 jaar met veel plezier bij Stadsherstel te hebben gewerkt vond hij het tijd voor verandering. Per 1 december 2020 zal Bernard niet meer in dienst zijn van Stadsherstel. Er wordt momenteel nog gezocht naar een opvolger voor de functie van directeur. Zodra hier meer nieuws over is zullen we u daarover informeren. Het personeel en de Raad van Commissarissen wenst Bernard Ferf Jentink veel succes met zijn verdere loopbaan.

Namens de Raad van Commissarissen, Rik Bauer (president-commissaris)