Aanbod
Verbouwing Raamstraat afgerond
16 feb 2021

Verbouwing Raamstraat afgerond

Ook binnen de bestaande portefeuille doet zich soms een kans voor voor een mooie verbetering van een pand, zo ook aan de Raamstraat. Toen van het verouderde dubbele bovenhuis de huur werd opgezegd heeft Stadsherstel de plannen opgesteld om dat appartement te splitsen en zo twee prachtige appartementen te maken.

De nummers 7 tot en met 13 aan de Raamstraat zijn in 2004 aangekocht door Stadsherstel Den Haag en vervolgens grondig gerenoveerd. Ook de gevels van de panden zijn in die tijd hersteld en gedeeltelijk gereconstrueerd volgens de Neo Hollandse Renaissance stijl uit het begin van de 20e eeuw.

De twee startersappartementen zijn voorzien van betere isolatie en ventilatie en beschikken over alle moderne gemakken. In het eerste appartement is er onder andere een prachtige woonkeuken gecreëerd met toegang tot het terras. En in het tweede appartement zijn onder meer de en suite deuren opgeknapt die de ruimte ruimte een fijne sfeer geven.

De woningen zijn per 1 maart beschikbaar voor de verhuur en worden verhuurd via onze wachtlijst. Bent u geïnteresseerd, maar staat u nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel!