Aanbod
Kom jij Stadsherstel versterken?
18 mei 2021

Kom jij Stadsherstel versterken?

Stadsherstel is op zoek naar een communicatiemedewerker/office manager!

Vind je het leuk om creatief (met pen) bezig te zijn? Je in te zetten voor het gebouwde erfgoed van onze Hofstad? En heb je organisatorische skills? Kijk dan niet verder en word de nieuwe communicatiemedewerker/office manager bij Stadsherstel Den Haag.

We zijn een klein team, waarin iedereen zijn eigen kwaliteit en specialiteiten ter tafel brengt. Door de omvang van het team zijn er korte lijnen en weten we elkaar goed te vinden. Samen zetten we ons in voor de doelen van Stadsherstel, het behoud van monumentaal erfgoed in Den Haag. Of dat nu is door het ontwikkelen van nieuw aangekochte projecten, het onderhouden van de bestaande portefeuille of door het aantrekken van nieuwe fondsen.

Vanwege dit kleine team zijn je werkzaamheden ook erg uiteenlopend. Het ene moment ben je bezig met het schrijven van een tekst voor de website over een net aangekocht monument en het andere moment besteed je aan de opmaak van een brochure voor de verhuur van een woning. Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van de post en facturen en heb je contacten met onder meer huurders. Deins jij niet terug voor het uitbreiden van de communicatiestrategie terwijl je reparatieverzoeken van huurders doorzet naar de aannemer? Dan ben jij de alleskunner die Stadsherstel zoekt! Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Wil je meer weten, neem contact op met Lilian Kusters 06-20200120.