Aanbod
Hoe gaat Stadsherstel om met Corona?
22 apr 2020

Hoe gaat Stadsherstel om met Corona?

Het virus COVID-19 houdt de hele wereld in zijn greep en neemt voor iedereen vervelende gevolgen met zich mee. Hieronder lees je hoe Stadsherstel Den Haag hiermee omgaat en welke maatregelen wij genomen hebben. We proberen alles zo goed en zo soepel mogelijk door te laten lopen, helaas zullen diverse zaken echter anders lopen dan je van ons gewend bent. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Reparaties

Zijn er werkzaamheden nodig in de door jou gehuurde woning? Meld dit zoals je gewend bent via beheer@stadshersteldenhaag.nl met indien van toepassing foto’s van de klacht. Spoedgevallen worden zo snel mogelijk afgehandeld. Voor de andere klachten wordt er gekeken naar hoe die het beste opgepakt kunnen worden. Hiermee moeten wij er ook rekening mee houden dat niet alle aannemers en monteurs aan het werk zijn of rekening kunnen houden met de anderhalve meter afstand-maatregel. Wij hopen op je begrip hierbij.

Betalingsregeling

De coronacrisis heeft voor iedereen grote gevolgen. Veel mensen raken door de crisis (een deel van) hun inkomen kwijt. Dit kan ook gevolgen hebben voor het betalen van de huur. Stadsherstel heeft reeds met enkele huurders een regeling getroffen inzake het uitstellen van de te betalen huurbedragen. Wil je hier ook voor in aanmerking komen? Laat ons dit dan weten per e-mail aan info@stadshersteldenhaag.nl. Vergeet hierbij niet te vermelden welk adres je huurt, de reden dat je betalingsproblemen hebt of voorziet (ontvang je bijvoorbeeld geen of een deel van je salaris of huur je een bedrijfspand dat momenteel gesloten is) en op welke termijn je dit verwacht.

Bezichtigingen

Ondanks de vreemde tijd waarin we ons bevinden komen er wel nog steeds woningen beschikbaar. Open huizen zijn volgens de huidige maatregelen helaas geen optie. Daarom plannen we individuele bezichtigingen in. De personen op de wachtlijst ontvangen zoals gewoonlijk per e-mail bericht over de beschikbare woningen en kunnen via die weg een afspraak maken om de betreffende woning te bezichtigen. Let er hierbij op dat je voor en na de bezichtiging goed je handen wast, anderhalve meter afstand houdt en dat je met maximaal twee personen naar de bezichtiging komt. Het toewijzen van een woning gebeurt nog steeds op basis van inschrijfduur.