Aanbod
Boekhorststraat 159 (Winkelruimte/werkplaats)
Bedrijfsaanbod

Maker gezocht voor bijzondere locatie in het Makerskwartier!

BESCHRIJVING PAND

Aan de Boekhorststraat, van de Zuidwal tot de Lepelstraat, staan zeven panden uit eind 19e eeuw in bezit van Stadsherstel Den Haag. De panden zijn beeldbepalend in het stadsgezicht vanwege de variatie in maat, de schaal en de detaillering van de buitengevels.

Het desbetreffende pand heeft een grote winkelpui in een karakteristieke stijl. De voorzijde van het pand beslaat een hoogte van ca. 5 m waardoor het goed mogelijk is om een sprekende etalage te creëren en er tevens veel licht het pand binnen komt.

MAKERSKWARTIER

In samenwerking met Staedion en de Gemeente Den Haag is Stadsherstel twee jaar geleden het Makerskwartier gestart. Het project beoogt de straat te doen opleven door het creëren van een uniek stuk winkelstraat met makers die handgemaakte en ambachtelijke producten maken en verkopen. Ben jij een maker en sta je op het punt je eigen winkel te beginnen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

INGROEIHUUR

Je bent een startende ondernemer en wil de sprong wagen naar de opening van je eigen winkel, maar je bent nog niet zeker genoeg om een langlopend contract af te sluiten. Binnen het makerskwartier hebben we daarom een constructie met een ingroeihuur opgezet, dit zorgt ervoor dat je met lage kosten kunt beginnen en een proefperiode van 2 jaar krijgt om te bepalen of je jouw onderneming daarna voortzet.

Neem voor meer informatie contact op met beheer@stadshersteldenhaag.nl

Prijs: €605,00
Servicekosten: € 15,00
Beschikbaar per: per direct
Huurtermijn: Minimaal 2 jaar (maandelijks opzegbaar)
Waarborg: 3 maal de maandhuur
Bouwjaar: 1894
Restauratie jaar: 2001
Gebruiksoppervlakte: 56 m²
Inhoud: 180 m3
Aantal kamers: -
Buitenruimte: -
Berging: -
Aantal woonlagen: 1
Etage woningentree: Begane grond
Monumentale status: Stadsbeeldbepalend
Energielabel: -
Bijzonderheden: -