Aanbod
Liza Oostenbrink nieuwe collega bij beheer
24 aug 2021

LIZA OOSTENBRINK NIEUWE COLLEGA BEHEER

Liza werkt sinds half augustus 2021 als beheerder bij Stadsherstel Den Haag. Hiervoor studeerde zij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar opleiding lag haar interesse onder andere bij cultureel erfgoed en ze leerde veel over de rol van cultuur in de maatschappij. Haar bachelor stage deed ze bij de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.

Haar master deed ze bij Cultural Economics & Entrepreneurship,  ook aan de EUR, en liep ze extra stage bij het creatieve bureau Arttenders.

De scriptie van Liza ging over de succesfactoren en uitdagingen van herbestemmen van cultureel erfgoed in Nederland. Tijdens dit onderzoek kwam ze in contact met Lilian Kusters van Stadsherstel Den Haag.

Liza over haar nieuwe uitdaging bij Stadsherstel: Ik vind het erg leuk om te werken bij Stadsherstel Den Haag en mijn  academische kennis toe te passen in de praktijk. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan het behoud van monumentaal erfgoed in Den Haag. Verder vind ik het belangrijk dat de jonge generatie bewust is van het belang van erfgoed en ik hoop dit te kunnen overbrengen tijdens mijn werkzaamheden.”

Wij wensen Liza veel succes en vooral veel plezier bij Stadsherstel Den Haag.