Aanbod
VAN KROT NAAR HOT

Hier kunt u uw nominatie uploaden

Stem op uw favoriete krot

Boekhorststraat 143
Den Haag
Nu de Boekhorstraat zo veel beter is dan voorheen, met allerlei leuke winkeltjes, is het zonde als dit mooie pand niet meegenomen wordt!

Stemmen : 13

Kleine Veenkade 40
Den Haag
Wat een treurig en verwaarloosd pand. Graag iets aan doen Stadsherstel Den Haag!

Stemmen : 9

Prinsegracht 17
Den Haag
Van de authentieke gevel is niets meer over! Het zou toch mooi zijn als dit hersteld werd.

Stemmen : 16

Treilerdwarsweg 8
Den Haag
De locatie is fantastisch, het is 1 van de laatste nog originele bedrijfspanden in het havengebied, het moet echt gerestaureerd worden!

Stemmen : 4

Groot Hertoginnelaan 30
Den Haag
Prachtige monumentale villa met veel uitgewerkte houten details staat volledig te verkrotten en verrotten. Ik ben bang dat het binnenkort niet meer te redden valt en verloren gaat. Eeuwig zonde!

Stemmen : 45

Bouw mee aan Haags Karakter

Nomineer uw favoriete krot en win € 1.000 bestedingstegoed bij het Makerskwartier

Staat er bij u in de wijk een Haags pareltje dat nodig moet worden opgeknapt? Heeft u buren die een schitterende monumentale woning verwaarlozen? Wordt uw straat ontsierd door een prachtig pand in jammerlijke toestand?

HOE DOET U MEE:

 1.

U ziet een verwaarloosd pand en denkt: jammer, dit kan zo mooi zijn!

 2.

U maakt een foto van het pand en uploadt deze

 3.

Zorg voor zoveel mogelijk stemmers en wellicht bent u de winnaar!

Stadsherstel grijpt in

Met uw hulp grijpt Stadsherstel in. Laat ons weten welk krot volgens u in aanmerking komt voor een beter lot. Uit de inzendingen kiest Stadsherstel het mooiste pand in de treurigste toestand. Maar daar laten we het niet bij: we gaan in overleg met de eigenaar en delen vrijblijvend onze kennis van het opknappen van monumentale gebouwen. Misschien kopen we het winnende pand zelfs wel aan!

Bovendien nemen we contact op met de eigenaren van de andere genomineerde panden. Zou het niet mooi zijn als we ook hen kunnen helpen om hun bezit in volle glorie te herstellen?

Nomineer een krot

Maak een foto van uw favoriete krot en upload deze via onderstaande tool. Op Open Monumentendag, zaterdag 9 september, maken we de winnaar bekend.

Wordt uw inzending uitgekozen? Dan wint u € 1.000 aan coupons, vrij te besteden in het Makerskwartier in de Boekhorststraat.